Over ons

/Over ons
Over ons 2019-12-07T16:52:07+00:00

Mondhygiënisten

Maral is in 2012 afgestudeerd als mondhygiënist aan de opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam. Ze heeft ruim 7 jaar werkervaring, eerst in een algemene praktijk en inmiddels bij ons. Tijdens de behandelingen werkt Maral met veel ontspanning en geduld, ze is een ster in patiënten op hun gemak stellen. Haar specialiteit is het behandelen van parodontitis (tandvleesontsteking).

Maral woont in Amsterdam en in haar vrije tijd doet ze aan Yoga.

 

Ruonan is in 2012 afgestudeerd als mondhygiënist aan de opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam en heeft daarna ervaring opgedaan in de orthodontie. Ze neemt de tijd voor haar patiënten en dankzij haar vrolijke, spontane houding voelen patiënten en kinderen zich snel op hun gemak. Ruonan is gespecialiseerd in preventieve zorg en voorlichting om mondproblemen te voorkomen.

Ruonan woont in Purmerend en is graag bezig met haar 2 kinderen.

Hejun is in 2017 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ze werkt bij twee verschillende praktijken, waardoor ze breed ervaring opdoet. Hejun is heel helder en duidelijk, en werkt graag met patiënten die wat extra tijd en aandacht nodig hebben zoals ouderen, angstige patiënten en mensen met een beperking.

Hejun woont in Amsterdam en houdt van sporten, daarnaast helpt ze eenzame ouderen als vrijwilliger.

Mondzorgkunde

Recentelijk is de driejarige opleiding tot mondhygiënist met één jaar uitgebreid tot een vierjarige opleiding mondzorgkunde. Als mondhygiënist houd je je bezig met het voorkomen en behandelen van mondproblemen. Als de opleiding tot mondzorgkunde met succes is afgerond, dan kan de beschermde titel van mondhygiënist gevoerd worden.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in hun vakgebied volgen beide regelmatig cursussen en congressen en zijn ze beide lid van Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.